S-Pole Factor

Uslijed ubrzanog ritma svakodnevnih životnih obaveza mnoge žene zatomile su  samopouzdanje, britkost i posebnost svog senzualnog bića. S - pole factor osmišljen je upravo za njih.  Trening S - pole factora  sjedinjuje jogu, gimnastiku i plesne pokrete, a koncipiran je  u dva dijela: prvi dio čine vježbe na podu koje se izvode  uz prigušenu rasvjetu u  intimnoj atmosferi plesne dvorane, a drugi dio su vježbe na šipci te ples sačinjen od naučenih elemenata. Ples na šipci kojeg izvodimo u našoj plesnoj dvorani nema nikakvog dodira s dogmom  vulgarnog načina ženskog pokreta u  muškim klubovima i motorističkim zabavama.

U našoj dvorani za vrijeme treninga  S - pole factora muškarcima je ulaz zabranjen, a dvorana se pretvara u mjesto dobre i poticajne ženske zabave. Nije potrebno prethodno znanje plesa ili joge, a S - pole factor mogu vježbati sve žene bez obzira na tjelesne propozicije i godine.

Želite li izgraditi svoje samopouzdanje, naučiti hodati svojim gipkim i  senzualnim hodom u visokim potpeticama, zavrtjeti  se oko šipke i naučiti pokoji zavodljivi trik samo za sebe i svoga partnera, mi smo pravo mjesto za vas!

Trbušni ples


Plesni studio Cleopatra pruža poduku na originalan način, s izrađenim planom i koncepcijom sata. Svaka polaznica ima osjećaj individualnog sata jer se rad provodi u malim grupama, a strogo se pazi na pravilno izvođenje vježbe.

S toga su dobro došle djevojčice, djevojke i žene.
Grupe su podijeljene na početne i napredne radi lakšeg praćenja i izvođenja vježbi. Osnovana je i profesionalna grupa koja se usavršava kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu u cilju širenja kulture orijentalnog plesa i egipatskog folklora.

Plesni studio Cleopatra redovito organizira predstave škole s ciljem prezentacije naučenog, druženja i zabave.

Zašto odabrati plesni studio "Cleopatra"?
1.Rad u malim grupama
2.Grupe su selektirane po nivou znanja polaznica
3.Samo je jedna voditeljica
4.Individualni pristup polaznicama
5.Kontinuirana edukacija voditeljice
6.Adekvatan prostor za ples, opremljen ogledalima, strunjačama, garderobom

Što studio nudi?
Studio nudi vrhunsku poduku egipatskog trbušnoga plesa
Polaznice će učiti: Klasični orijentalni ples (rakqs sharki)
Arapski folklor: (khalegee, andalouise, saidi, haggala, eskandarani, ghawazee..)
Ples sa rekvizitima: velom, krilima, sabljom, činelicama, shamadanom, svijećicama...

Plesni sat: Sat se sastoji iz uvodnoga zagrijavanja, ponavljanja naučenoga, prolaženja kroz tehniku, a stečeno znanje se slaže u koreografije, te finalno istezanje

Što ponijeti na sat? Odjeća treba biti udobna i rastezljiva
Najpogodnije su tajice i uža majica (svjetlije boje)
Trbuh ne mora biti nužno otkriven
Na noge obuti plesne papučice
Poželjna marama bez zveckalica
Dobro je ponijeti flaširanu vodu

Više informacija na www.trbusni-ples-cleopatra.com

Salsa


Više inoformacija o Salsi možete saznati ovdje.